OKOV

G-U BKS
Gretsch-Unitas je posle preko 100 uspešnih godina jedan od vodećih ponuđača prozora i vrata, automatskih sis-tema ulaza, kao i sistema za upravljanje objektima. Kompletan asortiman okova za prozore za porodične kuće, sve do sistema za upravljanje objektima.

Grupacija preduzeća Gretsch-Unitas se sastoji od preko 50 Društava za proizvodnju i distribuciju u 35 zemalja. Pod međunarodno vodećim markama GU (građevinski okovi), BKS (brave, sistemi zaključavanja) i FERCO (građevinski okovi) Vam nude "prednost sa sistemom".

Proizvode i distribuiraju oko 30.000 artikala iz područja tehnike prozora i vrata, automatskih sistema ulaznih vrata, kao i sistema za upravljanje objektima koji mogu bez problema međusobno da se kombinuju.

Proizvodnja alu stolarije beograd rakovica

Stublina
Višegodišnje iskustvo u proizvodnji, originalna tehnička rešenja, prepoznatljiv moderan dizajn i primena savremenih proizvodnih metoda ostvarenih sopstvenim ljudskim i materijalnim resursima, omogućili su kvalitetnu bazu za raznovrstan asortiman proizvoda visokih performansi.Proizvodnja alu stolarije beograd rakovica

GARANTUJEMO VRHUNSKI KVALITET IZRADE I MONTAŽE

Proizvodnja alu stolarije beograd rakovica
Vinplast d.o.o. se bavi proizvodnjom i ugradnjom PVC i aluminijumske stolarije, kao i roletni, venicijanera itd. Proizvodnja stolarije se nalazi u Resniku u ulici Negotinska 7. Iskustvo u proizvodnji stolarije kao i najkvalitetniji nemački materijali koji se koriste garantuju najbolji kvalitet koji se može dobiti u Srbiji.

Facebook

Statistika

0125164
Danas
Juče
Ove nedelje
Prošle nedelje
Ovog meseca
Prošlog meseca
UKUPNO:
10
40
417
508
189
2228
125164