ALUMINIJUM

Nudimo vam prvoklasnu stolariju izrađenu od ALU profila. Osnovne prednosti vrata i prozora izrađenih od aluminijuma su: mala težina a pri tome velika čvrstoća – zahvaljujući tome, ALU stolarija ne puca, ne lomi se, ne savija se; elastična je; postojana je i izdržljiva; nije podložna pojavi rđe; estetski je izuzetno dopadljiva; dugovečna je, tako da predstavlja investiciju za budućnost; jednostavno se održava, dovoljno je i brisanje običnom vlažnom krpom; otporna je na sve vremenske uticaje, kao što su sneg, vetar, jako sunce, kiša...

ALU stolarija će zadržavati skup topao vazduh unutar prostorije, jer odlično dihtuje, a leti neće dopuštati da skup hladan vazduh odlazi napolje. Pri svemu tome, zaštićeni ste i od buke koja dolazi spolja, pošto aluminijum predstavlja sjajan zvučni izolator.

GARANTUJEMO VRHUNSKI KVALITET IZRADE I MONTAŽE

Proizvodnja alu stolarije beograd rakovica
Vinplast d.o.o. se bavi proizvodnjom i ugradnjom PVC i aluminijumske stolarije, kao i roletni, venicijanera itd. Proizvodnja stolarije se nalazi u Resniku u ulici Negotinska 7. Iskustvo u proizvodnji stolarije kao i najkvalitetniji nemački materijali koji se koriste garantuju najbolji kvalitet koji se može dobiti u Srbiji.

Facebook

Statistika

0125159
Danas
Juče
Ove nedelje
Prošle nedelje
Ovog meseca
Prošlog meseca
UKUPNO:
5
40
412
508
184
2228
125159